اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

ربیعی: پیش فروش نفت، یکی از طرح‌های گشایش اقتصادی دولت است

علی ربیعی، سخنگوی دولت گفت: گشایش اقتصادی، سلسله بحث ها و طرح‌هایی است که موضوع طرح پیش فروش نفت یکی از آن‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، علی ربیعی سخنگوی دولت در مورد گشایش اقتصادی مطرح شده توسط دولت و آیا این طرح با موضوعات بین المللی گره خورده یا خیر؟ گفت: گشایش اقتصادی مطرح شده با مباحث پیرامون مسائل خارجی ارتباطی ندارد و مبتنی بر تصمیم گیری هایی است که به طور مداوم برای مقابله با تنش های اقتصادی ناشی از تحریم های آمریکا، تنش های اقتصادی ناشی از تاثیرات کرونا به اقتصاد و همچنین پویایی بازار بورس و کنترل بازارهای سرمایه و کالا ، افزایش تولید داخلی و حفظ مشاغل موجود و ایجاد مشاغل جدید و بهبود زندگی و معیشت مردم اتخاذ می شود.

 

وی ادامه داد: دولت در تداوم سلسله سیاست‌های اقتصادی خود برای غلبه بر این بحران ها، طرح های مختلفی را دنبال می‌کند که یکی از آنها نشاط و عمق بخشیدن به بورس و هدایت نقدینگی در جامعه به سمت سرمایه گذاری‌های جدید و همچنین منتفع شدن عموم مردم دارای سرمایه های خرد است.

 

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: بر همین اساس از مدت ها قبل یکی از برنامه‌های دولت طرح پیش فروش نفت بوده است که از چند ماه گذشته در کمیسیون های مختلف و ستاد اقتصادی دولت بررسی شده است. این طرح اهداف چندگانه ای را دنبال می‌کند که یکی از آنها علاوه بر جمع آوری و پیشگیری از هجوم نقدینگی به سایر کالاها، امکان سرمایه گذاری جدید در سایر بخشها از جمله نفت و گاز را فراهم می‌کند.

 

ربیعی تاکید کرد: خوشبختانه کلیات این طرح مورد توافق سایر قوا هم قرار گرفته و از ابتدا به نحوی طراحی شده که دولت های آینده نیز بتوانند از منافع آن بهره مند شوند.

 

سخنگوی دولت تصریح کرد: همچنین با اجرای این طرح، مردمی که سرمایه های خرد و اندک دارند نیز از آن منتفع خواهند شد. همانگونه که اشاره کردم گشایش اقتصادی، سلسله بحث ها و طرح‌هایی است که موضوع طرح پیش فروش نفت یکی از آن‌ها است.

 

دنیای اقتصاد

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار